myj-opita-da-se-samoubie-s-gazov-pistolet-167954По повод професионалния празник на МВР в Търговище се проведе турнир по спортна стрелба с боен пистолет, в който се надпреварваха журналисти и представители на съдебната власт. След оспорвани отстрелвания първа при жените се Класира Анета Милева от информационният сайт Targo.org, а при мъжете – Савин Савов от Търговищкия административен съд.

По утвърдена в годините традиция служителите от различните структурни звена в областната дирекция на МВР в Търговище в навечерието на 5 юли, когато е професионалния празник на Полицията, ще премерят сили и умения в три състезателни дисциплини: стрелба с боен пистолет, футбол на малки вратички и теглене на въже. В спартакиадата ще участват отбори на различните звена на ОД на МВР, както и на областната противопожарна служба.

Надпреварата и в трите спортни дисциплини ще се проведе в петък, 4 юли.

Състезанията по футбол и теглене на въже ще се проведат на стадион „Неделчо Камов” в Търговище, а на стрелбището на дирекцията в село Разбойна ще започне и турнирът по стрелба с боен пистолет.

[spider_facebook id=”1″]