UCL 2014_2018Най-големият европейски клубен футболен турнир ще продължи да се излъчва ексклузивно по bTV Action, RING.BG и voyo.bg

bTV Media Group спечели правото отново да бъде ексклузивен партньор на най-гледания клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига до 2018 г.

„Най-силният футболен турнир в света отново предпочете най-силната телевизия в България. В УЕФА най-добре знаят, че не се правят промени в отбор, който печели”, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group по повод удължаването на договора за ексклузивност.

Любителите на цар футбол и на Шампионска лига ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на стария континент още от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира. Правата за излъчване включват освен всички мачове от УЕФА Шампионска лига и двубоите за Супер Купата, както и Champions TV. Зрителите ще могат да гледат най-добрите клубни отбори от началото на август 2014 г. в мрежите на кабелните и сателитни оператори в България, както и на платформата за оригинално видео съдържание voyo.bg.

[spider_facebook id=”1″]