Сега четете
Кой стои зад атаките срещу банковата система?

Кой стои зад атаките срещу банковата система?

shutterstock_81097483Интервю с Любомир Огняннов, Меглена Георгиева, журналисти.

„Глобал маркетс”, чиито собственици са задържани за разпространяване на невярна и всяваща паника информация, е прекратил дейността си като инвестиционен посредник през 2013 г.

Много е странно с какви мотиви ще излязат в съда за разпращането на т.нар. информационен бюлетин относно рисковете за влоговете в българските банки. Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 разследващият журналист Любомир Огнянов.

Журналистите не вярват в достоверността на твърдението, че тези трима арестувани мъже са главните виновни.

тв 7., Добро утро, България

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Роден на 23 юни 1977 г. във Варна. 

Любомир Огнянов e български журналист, политически консултант и анализатор.

Завършил Право в СУ „Свети Климент Охридски“. Има специализации по международни отношения, правораздаване и публична администрация. 

Журналистическата си кариера започва като кореспондент на варненските ежедневници „Черноморие“ и „Черно море“. Оглавява новините на телевизия M SAT като главен редактор през 1999 г., а през 2001 г. е назначен за директор „Новини“ на НКТ Евроком-София. През 2001 г. започва да води първото обзорно политическо предаване в кабелна телевизия „Барометър“, а първият му гост е президентът Георги Първанов. През 2004 г. е автор и водещ на политическото толк-шоу „Без цензура“, а през 2006 г. става автор и водещ на „Vox Populi“. През 2008 г. става редактор на втория сезон на предаването „Пирамида“ по ТВ2, а в третия сезон е негов изпълнителен продуцент. Пише политически анализи за вестниците „Монитор“, „Политика“, „168 часа“.
TV7, „Добро утро, България“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре