Сега четете
Рубриката „Седмица от въпросителни”

Рубриката „Седмица от въпросителни”

Соня Колтуклиева

[spider_facebook id=“1″]

Интервю със Соня Колтуклиева – журналист, Георги Ганев – икономист и програмен директор в Център за либерални стратегии, Светослав Терзиев – журналист

Соня Колтуклиева призова за масово оставки. Единствената банка, която е фалирала това е банка Кадри на БСП. Обвинява пиарите на България. Георги Ганев – кой стои на командния пулт. Очевидно някой да разчита на такова нещо не разбира от банки, а и от фалит. Към момента залитаме към конспиративни теории. Имаше някакви интереси в КТБ, медии, влогове на държавата, прокуратурата.
Това, което се случи в петък има и добра страна, че ПИБ понесоха в рамките на половин работен ден теглене в размер на 800 милиона лева. Светослав Терзиев на въпроса как е възможно да ни се случва това? той каза: Възможно е, трябва да се обърнем към някои фундаментални неща, които забравяме. Появи се слух, криминален и хората бяха подведени. Слухът е пълнеж в една празнина. Живеем в деформирана медийна среда, хората нямат доверие на медиите. Изгуби ли се доверието, бизнесът на банките фалира. Как да се вярва на властите, като виждаш че те те манипулират.

Соня Колтуклиева за Николай Бареков казва, че трябва да го забранят със закон защото ту е с едни, ту с други. На кого вярва хората, на кого се доверяват. Светослав Терзиев трябва да се намеси прокуратурата. Георги Ганев каза, че на консултативния съвет днес трябва да се разберат, БНБ да обясни на всички там точно какво се прави и какво ще се прави утре сутрин.

За пореден път да се даде яснота на българите, какво ще става с политическата криза оттук нататък. На въпроса за оставка на Кабинета Орешарски – дали оставката ще бъде поэдадена днес или утре е важно когато се разберат да се каже датата на която ще бъде подадена оставката. Соня Колтуклиева каза, че трябва спешно моментално оставка. Това правителство дойде с грях и ще си отиде с позор.

Вижте и

Веднага оставка, за да се успокоят хората, веднага експертен кабинет с експерти, предлагам Виолина Маринова. Всичко започна от „Южен поток“, в Брюксел и във Вашингтон гледат с огромна тревога към България, създаден е политически борд за България, който е заявил много ясно, че ДПС не бива повече да бъдат пускани във властта. Светослав Терзиев смята, че всяка теория за конспирация в момента не помага ако целта е да се стабилизира положението, единствено е да се работи честно.

НТВ „Събуди се”

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре