Galena Velikova

[spider_facebook id=”1″]

Видео дневникът й ще покаже първото потапяне на дъщеричката й в морето и кои са моментите, които я даряват с най-голяма щастие

Танцуваща майка, успешна бизнес дама и изключително слънчева жена – такава ще видим Галена Великова в епизода на „Извън новините” тази неделя. В последния за този сезон епизод на предаването зрителите ще надникнат в живота на чаровната съдийка в Dancing stars. Благодарение на камерата и нейния видео дневник те ще пътуват с нея между Атина и София. Галена ще ни отведе в Гърция, където живее в продължение на 20 години, за да ни покаже първото потапяне на дъщеря си в морето. Зрителите ще видят петте й студиа, където тя работи и тренира шампионите на Гърция.

Разочарована от българите, на които се е доверявала в чужбина, и влюбена в работата си на танцуваща съдийка, Галена не се оплаква, че понякога работи до 2 часа през нощта. След годините на денонощен труд и славата, която е постигнала в Гърция, на бял свят най-накрая се появява малката Касиани. Галена връща перфектната си форма само за месец, защото сцената не позволява компромиси.
Каква е тя в очите на най-скъпите й хора? Майка й ще признае, че като малка е била изключително палаво дете, а баща й ще разкаже, че и трите му дъщери са прекрасни. Изненада в студиото на Ани Салич ще бъде нейната любима приятелка Ирина, с която са стояли на един чин от 7-ми до 12-и клас, но с която не са се виждали близо година.
Емоционална ще бъде срещата и с колегите й от Dancing stars – Христо Мутафчиев и Алфредо Торес, които ще разкажат колко привлекателна, но и притеснителна жена е тя. Михаела Филева пък ще ни каже кое е най-ценното, което е научила от Галена.
За предизвикателството и удовлетворението да бъдеш отдадена майка, влюбена жена, успешна бизнес дама и №1 в света на танците – Галена Великова в последния за този сезон епизод на „Извън новините” – тази неделя /29 юни/, 13.30 часа по Нова.

[spider_facebook id=”1″]