cold-water

[spider_facebook id=”1″]

Интервю с проф. Михаил Константинов, математик, Димитър Ганев, политолог

Сегашните не могат да управляват, а ГЕРБ пък нещо се дърпат да управлява. Те са в лека паника. Сега всички сили трябва да се опитат да спасят лодката, която всички пробиха. Трябва да се набележат спешни мерки първо за оцеляване, а после за – възстановяване. Това заяви в студиото на „Гореща точка” по TV 7 бившият член на ЦИК проф. Михаил Константинов по повод предстоящите политически консултации.

„Съвместното действие по върховете сега ще бъде посрещнато много добре от хората, поне на първо време. Решение днес ще има, защото от Брюксел са им набили много яко канчетата на нашите политици”, заяви проф. Константинов. Професорът обясни, че кабинетът на Орешарски ще управлява до 60 дни преди изборите.

Това е валидно дори той да подаде утре оставка. Политологът Димитър Ганев заяви от своя страна, че може да се очаква всякакъв сценарий при политическите консултации. Една голяма коалиция от повече партии може да бъде преглътната. На първо място в Европа е така, освен това сега повече от всякога е нужен национален консенсус, заяви Ганев.

ТВ7, „Добро утро, България”

[spider_facebook id=”1″]