Сега четете
Яна Маринова е гейша за всеки който я пожелае

Яна Маринова е гейша за всеки който я пожелае

Яна Маринова2Яна Маринова наскоро каза, че ролята на гейша в предстоящия да излезе тв сериал “ Връзки“ е писана едва ли не специално за нея. На актрисата с все повече ангажименти не само за продукции на малкия екран, й харесва да наказва мъжете със секс. Но само тези, които й изневеряват. В задаващата се поредица наскоро превърналата се от блондинка в брюнетка изкусителка ще минава през трупове, за да се докопа до желания обект, ще крещи, ще псува и ще свири с уста, за да спира такситата на улицата. Героинята й Ясмина Миханловнч е сръбкиня с успешен бизнес у нас, но се слави най-вече като разбивачка на мъжки сърца и веща манипулаторка.

Ясмина умее да продава таланта си на жени, които смятат, че животът им се намира в задънена улица. Тя ги кара да й повярват чрез различни трикове и женски манипулации, така че да си върнат любимия. Актрисата твърди, че ролята направо й лепнала, защото и в живота е темпераментна и избухлива като Ясмина. Освен това и тя, и образът, който пресъздава, обичат спорта. За нея няма предразсъдъци и спирачки.

Затова съвсем спокойно влиза в ролята на сексоложка, която не се свени да спре някого по улицата и да го попита как точно прави секс.

За Яна героинята й е дивачка, но в същото време умее да увърта мъжете и да мърка като котенце, да е сладка, харесвана и желана, без това да я спира да мисли хладнокръвно. И наистина пресъздава образа на съвременна гейша, умееща да покорява, когото си пожелае. Кредо в живота на актрисата пък е, че между любовта и секса има знак на равенство и едното без другото не става.

Всъщност малцина знаят, че 36-годишната жена с тяло на девойка има чувствени сцени в непоказван тук американски филм. Ролята й в „Lake Placid 2“ е малка, но пък ефектна. Лентата режисира Дейвид флорес и в нея се разказва за борба с кръвожадни алигатори. Сред най-стряскащите сцени е тази, в която хищниците налапват нашите две моми, участващи в продукцията – Яна и манекенката Жасмина, прочула се като асистентка преди време на Румен Луканов в „Сделка или не“. Във филма Жаси има само няколко реплики, като сред тях е и възклицанието: „The water looks great!“ (Водата изглежда прекрасна), изречено малко преди да попадне в кръвожадната паст на алигатора. През това време героинята на Яна се задява по монокини с екранното си гадже. Сценката изтича за броени минути, но според познавачи е найсочната в продукцията.

На Маринова не й пука да се разсъблича пред камерата, но засега отказва няколко оферти за мъжки списания заради ниските според нея хонорари. Тя навсякъде тръби, че не се срамува от тялото си и наистина има защо. Прелестите му станаха достояние на масовия зрител още с участието на бъдещата тогава актриса в Сървайвър. Дни преди големия финал на „Сървайвър: Островите на перлите“ ефектната Яна кацна и в канадския ефир, но в реклама на известна тамошна марка бира. В нея тя е в главна роля и показва перфектна физика. В края на видеото българката прави изумителен скок през стена от монитори. След това родната изкусителка отлита за Германия, където се снима в екшън сериала „Ласко“.

Вижте и

25.06.2014 Седмичен Труд | стр. 56 |

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре