Сега четете
Мария Игнатова и Алекс Раева отново застават начело на X Factor

Мария Игнатова и Алекс Раева отново застават начело на X Factor

Alex & Maria_X FactorДвете дами отново застават начело на X Factor, а лично създателят на шоуто Саймън Кауъл ги постави редом до световния модел

Какво е общото между Мария Игнатова, Алекс Раева и Бар Рафаели? Освен очевадната прилика – красотата, трите с право бяха определени от създателя на шоуто Саймън Кауъл като едни от най-чаровните водещи на формата.

Буквално преди месеци световноизвестният модел и бивше гадже на Леонардо Ди Каприо Бар Рафаели постави достоен финал на израелското издание, а буквално след месеци очарователният и доказал се тандем Алекс и Мария ще поставят начало на третия сезон у нас. И трите дами бяха посочени от самия Саймън Кауъл като едни от добрите примери, в които жена-водеща се оказва повече от печеливша формула за успеха на шоуто. Припомняме, че Бар Рафаели и Саймън Кауъл дори имат опит заедно пред камерата – двамата участваха в провокативна реклама именно за старта на израелския X Factor.

Bar Refaeli_X Factor Israel
Бар Рафаели

Дали X Factor Bulgaria няма да се окаже повод за среща на създателя на шоуто и с българското дуо Алекс & Мария? – отговорът на този въпрос все още не е ясен, но едно е сигурно – двете дами ще пропътуват цяла България в търсене на бъдещите кандидати за голямата сцена. Новината, че двете отново ще застанат начело на музикално шоу №1 в света съобщи продуцентът Маги Халваджиян в ефира на „На кафе” тази сутрин. Алекс и Мария ще присъстват на всички кастинги по градове, за да се срещнат с талантите и да им вдъхнат кураж. Заедно с тях ще бъде и Дони, който ще поеме ролята на музикален продуцент на формата. Единственото шоу, създало истински звезди за родната музикална сцена, започва своя кастинг маратон от 2 юли във Велико Търново, за да го завърши на 16 юли в София.

Вижте и

Кои ще бъдат новите звезди, които музикално шоу №1 в света,а вече и у нас, ще открие? Какъв ще бъде съставът на журито – отговорите скоро по Нова.

Цялото гостуване на Маги Халваджиян в ефира на „На кафе” може да видите тук

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре