Сега четете
20 години по-късно: Паметните мачове от САЩ`94 отново в ефира на БНТ

20 години по-късно: Паметните мачове от САЩ`94 отново в ефира на БНТ

BNT_Studio i vodeshti20 години след незабравимия успех на българския национален отбор по футбол на световно първенство, БНТ ще върне лентата назад, за да припомни на зрителите си горещото американско лято на 1994-та. В няколко поредни недели телевизията ще излъчи мачовете, които накараха хиляди фенове да изживеят емоцията от победата пред екрана и по улиците на България.

Поредицата стартира тази неделя (22 юни), със срещата България – Гърция. Мачът, в който националите победиха южните ни съседи с 4:0, сложи началото на една сбъдната мечта.

На 29-ти юни зрителите ще видят срещата Аржентина – България, когато нашите футболисти се наложиха с 2:0. Седмица по-късно – на 6 юли, е ред на осминафинала, в който България отстрани Мексико след победа с 3:1, а на 13 юли – деня на закриването на Мондиал 2014 – незабравимият триумф с 2:1 над световния шампион Германия.

Вижте и

Според пийпълметричните данни, БНТ за пореден път е постигнала рейтингов рекорд на световното. Цифрите показват, че мача Бразилия – Мексико, излъчен от 22:00 часа по БНТ1 и БНТ HD на 17 юни, е събрал пред екрана почти 600 000 души, или 8,4% от зрителите.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре