Сега четете
Милица Гладнишка – новата Господарка на ефира

Милица Гладнишка – новата Господарка на ефира

251431_2282685035011_5334657_nКрасивата актриса и джазпевица бързо стана любимка на зрителите от участието в двата сезона на реалити формата „Като две капки вода** и от комедииния сериал „ Етажна собственост“. Аудиторията заслужено й даде титлата „ Мис усмивка**, което й запази място като жури във втория сезон.

Изключително талантлива, отдадена на киното и музиката, Милица не салю притежава едно непоправимо чувство за хумор, но и е неулюрна рабо тохоличка: изнася концерти у нас и в редица европейски страни, превежда и дублира филми. Сред любопитните й ангажименти е участието във филма ^Кецове“ както и съвместните изяви с група „Булгаоа“ със сикстета на Мишо Йончев и ,Дивото зове“

 

Всички те познават от сцената и от екрана, а как¬ва си в живота?

-Усмихната. Най-вече се смея на себе си и на всичко хубаво и весело. Аз съм ве¬сел и лъчезарен човек. За¬нимавам се с най-различни неща – обичам да чета, събирам камъни, скали, минерали, пера от птици…

С доста неща се занимаваш. Как се справяш с всичко?

Съвместявам ангажиментите си, защото пеенето е след 20-22 ч. Работя на няколко места едновременно – водя „Господари на ефира“, дублирам, превеждам филми и така с много дини под една мишница. Може да не са дини, да са картофи, но ги съчетавам. И е голямо удоволствие, защото не мога без музика и без актьорската игра. Намирам време за всичко.

Защо не стана втората жена тромпетистка след майка ти в България?

Знаете поговорката за шивача. Мама ни е учила със сестра ми да свирим на тромпет. Имаме бели дробове и уста, както се казва. Майка ми е тромпетиста, сестра ми е виолистка, а аз пея поп, за трометистки не ставаме. Сцената все ме теглеше. Няма как. Виждате, че не спирам да говоря, а ако тромпетът ми запушваше устата?

Сигурно щях да избухна. Всъщност и сега мога да стигна до доста високо ниво с тромпета и изпълнението ми да е доста по-екзотично, да правя сола, но ще видим. Нищо не се знае.

Хората смятат, че си мъжемелачка, като героинята ти от „Етажна собственост? Какви мъже те превличат?

Харесвам мъже със силно въображение, с неспокоен дух. Човекът до мен трябва да е интересен, смел, откровен, честен и романтичен. За хубаво или за лошо все попадам на лоши момчета.

Вижте и

Аако пее фалшиво?

Няма значение. Дори и да танцува като спънат кон. Ако е умен и интересен, с въображение и с добро сърце, е достатъчно. Много оби-чам мъжете около мен да са по-умни от мен и да мога да се уча от тях.

Как релаксираш?

С музика, филми, но нямам много свободно време, защото: след снимки и дублаж, се прибирам и започвам да превеждам. Най- добре си почивам сред природата. Обичам да пътешествам в планината – правя снимки, изследвам птиците, събирам пера, кори, шишарки, камъни. Това хоби ми е останало от времето, когато исках да ставам археолог.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре