Сега четете
Премиери в програмата на AXN за месец юни

Премиери в програмата на AXN за месец юни

Spartacus Vengeance GalleryОсвен, че месец юни е последният, в който феновете на най-известния канибал – доктор Ханибал Лектър могат да видят последните 5 епизода от премиерния втори сезон, AXN предлага на вниманието на зрителите си още вълнуващи заглавия.

От 24-ти юни, всеки вторник от 21:50, любителите на хорър жанра могат да гледат по два епизода от новия 3-ти сезон на „Тийн вълк”. Четири месеца след събитията, които едва не отнеха живота на Джаксън и върнаха към живот Питър Хейли, тийн вълкът Скот Маккол и приятелите му започват първите си години в колежа, без да подозират за новата опасност надвиснала над Бейкън Хилс!

Още на следващия ден от 21:00, започва криминалната комедия от 2012 – „Общо право”.  Травис Маркс и Уес Мичъл са партньори в отдел „Обири и убийства”, към полицията на Лос Анжилис и имат един единствен проблем – не могат да се понасят! Но въпреки различията си, те са невероятни детективи. Когато напрежението от дългогодишната им работа заедно, известна в семействата като „криза на първите 7”достига предела си, шефът им ги изпраща на терапия по спасяване на „служебния им брак”…

Всяка сряда от 26 юни, нежната красавица Кристин Крюг ще радва окото в ролята на Катрин Чандлър в премиерния втори сезон на сериала „Красавицата и Звярът”, но този път въпроса „Кой съм аз?”, ще зададе Джей Раян в ролята на Звяра Винсент Килър. Три месеца след като Звярът беше отвлечен от Мюрфийлд, следовател Катрин Чандлър отново ще се събере с него, но не и по начина, по който е очаквала. Той е променен – белегът му е изчезнал, паметта му е заличена и се завръща като Звяр – машина за убиване на секретна мисия…

Вижте и

Кървав екшън, екзотична сексуалност, подлост и героизъм отличават премиерния трети сезон на „Спартак: Отмъщение”, който AXN Black предоставя на вниманието на зрителите си от23 юни. След  кървавото бягство от арената на Батиат, гладиаторският бунт се разраства неудържимо. Гай Клавдий и неговата войска са натоварени със задачата да потушат бунтовете и Спартак трябва да направи своя избор – да отмъсти за смъртта на съпругата си или да се жертва в името на армията си от бивши гладиатори.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре