Мариголд Хотел – скоро и втора част

e3e35c38d84ed1bfa211e96d909c5942Когато разбрах, че Джуди Денч снима втората част на „The Best Exotic Marigold Hotel”, плеснах с ръце от щастие! Гледала съм първата част няколко пъти и се връщам към нея, когато имам нужда от позитивна история, настроение, лято и кураж. За мен този филм е по-добър от „Яж, моли се и обичай“ и изобщо от много други в тематиката на личното преоткриване.

Това, което ми е безкрайно любимо в „Мариголд Хотел“, е, че тук героите са хора в „златната възраст“, а идеята, че пътуването продължава толкова, колкото пожелаем, стига сами да си даваме шанс, е безценен житейски урок, поднесен по прекрасен начин.

Подведени от реклама на резиденция за пенсионери, всеки притаил своя личен мотив, тези възрастни хора поемат към Индия. И там, в останките на пищния колониален хотел „Мариголд“ откриват ново бъдеще, заразени от светлината и цветовете на тази прекрасна страна и ентисуазма на младия собственик идеалист.

Толкова вкус, нежност, елегантност, английски хумор, акцент, интелигентен сценарий, прекрасна сценография и истински dream team от легендарни английски актьори едва ли ще се случи да видите в живота си, а ето че те се събират за втори път, за да ни кажат, че накрая всичко ще бъде наред, а ако не е наред, значи още не е краят:)

Втората част на „Мариголд Хотел“ ще излезе през 2015 г. и ще се присъедини не кой да е, а Ричърд Гиър.

А ако не сте гледали първата, сега е най-подходящият сезон да се заредите с тази доза чиста енергия!

Вижте и

Линк към статията: http://www.momichetataotgrada.com/article/marigold-xotel-skoro-i-vtora-chast.html#.U56UoZR_vAg

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре