Светослав ИвановТази събота, 14 юни, от 17:00 часа ексклузивен гост на Светослав Иванов ще бъде човекът, който разкри скандалните схеми за черното тото с български отбори. Шефът на „Федербет” Франческо Баранка ще разкрие още факти за тъмната страна на футбола и ще потвърди твърденията си с факти. Безмилостен коментар по темата ще направи и Крум Савов, главен редактор „Спорт” в bTV.

За последната битка на Позитано и защо червената фурия на БСП, която поиска оставката на Станишев, сега твърди, че той трябва да остане начело. Гост в студиото по темата самата Илияна Йотова. И още – човекът, когото спрягат за „топлата връзка” между Цветан Василев и Пеевски – Стоян Денчев гост на Светослав Иванов, който 1 година след Пеевски ще събере в студиото на „120 минути” площада и контраплощада.

В края на предаването една от най-обичаните телевизионни водещи Наталия Симеонова ще  разкаже повече за трите си любими думи „благодаря, извинявай, обичам”, а актьорът Васил Драганов ще разкрие какво се случва на снимачната площадка на 8-ия сезон на „Столичани в повече”.

[spider_facebook id=”1″]