Сега четете
Медии в Испания раздухаха скандал в тима на Холандия преди мача днес

Медии в Испания раздухаха скандал в тима на Холандия преди мача днес

SPAINHOLLANDМедии в Испания раздухаха скандал в тима на Холандия преди мача днес

Испански медии раздухаха скандал около холандския национален отбор в навечерието на мача между двата отбора днес. Според информации на спортните вестници АС и „Мундо Депортиво“ трима футболисти на „лалетата“ са нарушили вечерния час и са прекарали нощта срещу вторник извън хотела на отбора в Рио де Жанейро. Става въпрос за опитните Уесли Снайдер, Дирк Койт и Найджъл де Йонг. В испанската преса дори се твърди, че тримата са се появили в хотела едва в 11 ч. сутринта във вторник.

От холандската футболна федерация отрекоха твърденията, както и че играчите са се прибрали чак на другия ден. Единствено бе уточнено, че всички футболисти са получили свободна вечер. А в. „Де Телеграф“ допълни, че сензацията цели да деморализира тима на „лалетата“.

За Снайдер днешният мач ще бъде под №100 за отбора на Холандия. „Този юбилеен двубой няма да означава нищо, ако не победим Испания. Имаме всички шансове да го сторим“, заяви Снайдер (30 г.), който допълни, че смята да играе и на следващото световно първенство.

Вижте и

Селекционерът на Испания Висенте дел Боске пък има дилема преди мача кого да избере в атака измежду Фернандо Торес и Диего Коща. Последният е роден в Бразилия, което му носи неприятности сега в родината му заради избора да играе за испанския тим. Дори на тренировки Коща често чува подвиквания „предател“ от местни запалянковци.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре