Сега четете
Как постъпват истинските мъже в политиката?

Как постъпват истинските мъже в политиката?

521784_304201083026038_706801814_nИнтервю с Мая Манолова от БСП.  Истинската оценка за това коя партия в каква кондиция ще се даде на предстоящите предсрочни парламентарни избори“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия зам. – председателят на НС Мая Манолова. „БСП каза ясно, че ще има предсрочни избори, правителството ще подаде оставка. Ние не сме партия, която се отмята от думите си. Ние не сме като ГЕРБ“, заяви Манолова.

„Това правителство ще работи толкова, колкото определи президентът“, добави още тя и обясни, че държавният глава ще реши това след консултации с партиите. След като е ясно, че ще ма предсрочни парламентарни избори, е по – добре те да бъдат скоро, смята Манолова. „Не е нормално предсрочните избори да са през август, не е добра идея да са и през септември, когато българите още не са приключили летните си отпуски.

Станишев каза, че иска избори възможно най-скоро, защо не и в края на юли, ако има съгласие между политическите сили, но смисълът на това послание беше – избори час по-скоро заради нестабилността на ситуацията и спокойствието на гражданите и на икономиката”, допълни тя.

„Оценката в какво състояние е БСП ще дойде на предстоящите парламентарни избори, резултатите ще го покажат. Резултатът от евроизборите не беше съкрушителен за БСП. Загубихме много избиратели, но толкова загубиха и ГЕРБ”, категорична бе Манолова

Вижте и

Нова ТВ, „Здравей, България“

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре