Сега четете
Бандата на чуковете застава пред Темида

Бандата на чуковете застава пред Темида

Liubo_Chuka_03Тема: Бандата на чуковете застава пред Темида. Ексклузивно – всичко за най-жестоките методи на отмъщение и лидера на групата Христофорос Аманатидис – Таки.

Резюме: В студиото на „Добро утро, България“ журналистът Илияна Шишкова разказа повече за дългоочакваното дело срещу бандата на „Чуковете“. Днес 18 души, приближени на сочения за лидер на групата за наркоразпространение, Христофорос Аманатидис-Таки, ще застанат на съдебната скамейка.

Самият Таки от 6 г. се крие в чужбина, както и съучастникът му и Ицо Исуса. Техните „служители“ останаха да вършат мръсната им работа, продължавайки да се занимават с наркоразпространение от тяхно име и да вилнеят по нощните заведения. Момчетата, познати като ММА бойци и главорези на престъпната група, досега са получавали единствено присъди за наркоразпространение, за побои, а един от тях за убийство в пияно състояние, за което излежал 6 г.

Бандата на Чуковете не представлява нещо кой знае колко необичайно. Според Прокуратурата, тя е типична организирана престъпна група, на чело на която стоят двама лидери – Таки и Ицо Исуса. След изчезването им, дейността им се поема от т.нар. Боби Белята. „Чуковете“ се забъркват по-скоро с плеймейтки и побои, но не спират да разпространяват дрога. Започнали са като дилъри на дребно от кварталите, рекет, искане на „такса спокойствие“, след което Таки се оказва по-комбинативен и се издига бързо в йерархията.

Вижте и

TV7, „Добро утро, България“

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре