Сега четете
Тв водеща Ели Гигова награди един от най-желаните ергени

Тв водеща Ели Гигова награди един от най-желаните ергени

Eli-Todoranov-1_600_9553В началото на месец юни бяха обявени резултатите от първата класация ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Бяха избрани свободните мъже в България в категориите – Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика. Медиен партньор на инициативата бе светският сайт SVETSKO.BG, на чиято страница се намираше и самата платформа за гласуване.

Организаторите на надпреварата решиха най-желаните ергени да вечерят с популярни и красави дами, които лично да им поднесат призовете. По този начин те ще подкрепят и каузата на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2013 – дарителска кампания за набиране на средства за изграждане на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София.

Пръв получи своята награда Димитър Тодоранов, който вечеря с чаровната тв водеща Ели Гигова. От 11 юни тя ще води студиото на Световното първенство по футбол в Бразилия. Красавицата сподели, че макар да не предава директно от Южна Африка, ще бъде в друга гореща точка – специалното студио на БНТ в НДК

. Всеки ден заедно с Кедъра ще коментират с гостите си не само най-интересните двубои, но и ще водят дискусии за футбола като лайфстайл, социален феномен и, разбира се, като среща на най-желаните ергени с най-красивите момичета. Водещата също изрази своята подкрепа към благородната инициатива на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА и обеща, че ще е гост на специалното парти под наслов „Нощта на ергените“, което ще се вихри през лятото в клуб Hacienda Beach-Лозенец.

Вижте и

Димитър Тодоранов обяви, че дарява сумата от 2000лв. за изграждането на православния Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София и апелира другите ергени също да се включат в благородната инициатива.
Вие също може да участвате в кампанията като изпратите SMS с кратък текст на латиница: DMS MLADOST на единен дарителски номер 17777. За абонати на Mtel, VIVACOM и GLOBUL цената на един SMS e 1лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на един SMS е 1.20лв. с ДДС.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: IBAN:BG95SOMB91301050536001, BIC:SOMBBGSF, ОБЩИНСКА БАНКА

През тази седмица предстои да получи своята награда Орлин Павлов, който ще има ексклузивна вечеря с фолк звездата Анелия.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре