Finalistite_KatoDveKapkiVodaСтефания, Нети, Неве или Къци ще грабне голямата награда в „Като две капки вода”

Тази вечер, от 20.00 часа по Нова, един от четиримата финалисти в „Като две капки вода” ще грабне голямата награда на шоуто. Неве, Нети, Стефания или Къци ще заслужи първото място.

Вотът на зрителите ще реши кой се е справил най-добре, а гласуването досега няма да бъде зачетено – който се справи най-добре според зрителите тази вечер, ще стане победителят във втория сезон на “Като две капки вода”.

Тодор Колев за Къци, Ицо Хазарта за Стефания, Сара Брайтман за Нети и Александра Бърк за Неве – това ще бъдат образите, с които те ще впечатлят своите фенове.

Годишните награди на „Като две капки вода” пък ще раздадат Зуека и Рачков на всички заслужили тази година. Някой ще грабне титлите „Мис секси”, „Мистър Сървайвър”, а в журито ще бъдат раздадени наградите „Най-дълъг коментар” и „Най-компетентен коментар”. Кои са печелившите, ще разберем от 20.00 часа по Нова.

Четиримата отапднали също ще се изявят в дуети за последно на най-забавната сцена в телевизионния ефир. Павел и Иво ще бъдат Джордж Майкъл и Елтън Джон, а Деян и Мая ще бъдат дует „Каризма.

[spider_facebook id=”1″]