Сега четете
Богата спортна и филмова програма по БНТ HD през юни

Богата спортна и филмова програма по БНТ HD през юни

bntБогата спортна и филмова програма в най-високо качество ще предложи на зрителите си БНТ HD през юни. Естествено, акцентът в нея ще бъде Световното първенство по футбол в Бразилия. Между 12 юни и 13 юли БНТ HD ще излъчи всички срещи в HD качество – пряко и на повторение в удобно за зрителите време. Неизменна част от футболната програма са и студийните ни предавания “Всички в един ритъм”, “Футбол, самба и “Мис Национален отбор” и “Днес на Мондиала”, където ще може да се всички мнения за събитията на и около футболните терени в Бразилия. Дни преди Мондиала ще бъдат представени всички участващи тимове в поредицата “Пътят към ФИФА Световна купа – отборите, стадионите, звездите” – всяка вечер от 21:00.

Освен футбола, БНТ HD ще предава и европейското първенство по художествена гимнастика от 13 до 15 юни от Баку, където българските грации ще се борят за отличията. Зрителите ще видят пряко и Световната купа по конен спорт в Божурище, също от 13 до 15 юни.

През целия месец по БНТ HD ще има скоростни преживявания от най-висока проба – световните шампионати по мотокрос, клас МХ2 с участието на Петър Петров, и по супермото. Всеки петък ще може да гледате и рубриката “Мотоспорт Екстра”. В сряда, 5 юни от 18:10, зрителите могат да видят ексклузивно интервю с шампиона от “Рали Дакар” Нани Рома.

Филмовата програма на БНТ HD също има атрактивни предложения. В първите дни от месеца всяка вечер от 22 часа ще се излъчва сериалът, който развълнува България  “Вангелия”.

Вижте и

На 11 юни от 20:30 ч. е документалният филм българския футболен гений Христо Стоичков. Повторението на лентата на режисьора Борислав Колев е на 12 юни в 18:30 ч.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре