Фигурите на политическата шахматна дъска се разместват. Кой с кого флиртува?

0225Интервю с Любен Дилов-син, Кристина Патрашкова, Мария Пиргова. Фигурите на политическата шахматна дъска се разместват. Кой с кого флиртува?

Патрашкова заяви, че Неков се цитира като класик след което даде думата на Любен Дилов-син, който коментира, че кабинетът няма дълъг живот. Той коментира слабия вот на „Атака“ и БСП. „Това което не можем да не кажем е, че в момента има едно управление, което се крепи на 1/5 от доверието на хората. Хората не се доверяват.” Този ресурс –  обществено доверие не се възвръща лесно, сподели още той.

Пиргова заяви, че измеренията трябва да са по различни от нашите вътрешни измерения. Трябва да се видят перспективите в Европарламента. Важно е кой ще е председател на комисията. Нещата по сложни от колкото изреждат.

Ако правителство тръгне с леви мерки, то ще значи че ще има нарушаване на бюджетната рамка и ще може да се стигне до заеми. А за Неков заяви, че грешката е законна. Получавали се подобни неразбурии.

ГЕРБ трябва да бъде оставен в изолация заради офшорките, дълговете и т.н. Бизнесът се страхува от ГЕРБ, каза тя, а Любен Дилов-син застана зад думите и като добави, че в гласа на ГЕРБ  е антисистемен вот с цел да няма партии.

Патрашкова заяви, че ситуацията хич не била хубава. Това било драмата. Тези които обявявали смъртта на БСП не са прави. „БСП никога не е успявала да мобилизира своите избиратели.” Електората на тази партия е русофилска. Най-лоша роля и агента в БСП е Георги Първанов, който имал много лоши резултати. „Той демобилизира хората”.

Електората  на ДПС е доволен, за разлика от електората на БСП.

Вижте и

Коалицията ГЕРБ- ДПС ще се състои, смята Кристина Патрашкова. „Аз съм сигурна, че това ще се случи”.

TV7, „Добро утро, България“

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре