Сега четете
Станишев към Любимец 15: „Как си, бе късметлия?”

Станишев към Любимец 15: „Как си, бе късметлия?”

Момчил Неков Cropped (2)Интервю с Момчил Неков – евродепутат (БСП) „Опитваха се да ме противопоставят на г-н Станишев. Като млад кадър аз от тук нататък трябва да трупам и опит. Аз съм образован, но на мен ми трябват едни 6 месеца за да натрупам абсолютна компетентност. По-добре в случая е да работим заедно, да ми се помага, за да навляза навътре в нещата”, коментира евродепутатът Момчил Неков в предаването „На светло с Люба Кулезич” по Нова телевизия.

„Станишев по време на кампанията ми каза „Как си, бе късметлия?” Аз съм пример за вътрешнопартийна демокрация. Когато си отдолу виждаш по-далече проблемите на хората. Един от най-големите ни проблеми е, че хората са бедни. Ние останахме разочаровани в очакванията. Ние очаквахме, че ще бъдем първа политическа сила. Явно не успяхме да убедим хората в това, което правим, в намеренията си. Хората искат тази политика, която я говорим, да я опредметим. Политиката е сектор, където можеш да влияеш на процесите”, сподели Неков.

„Чак такава организираност в БСП, че да ме поставят на първо място, няма. Определено има късмет, но не е случайност. Аз бях единственият човек, който каза на младежката конференция, че не искам преференциалния вот да бъде използван, защото исках да бъда екипен играч. Хората искат нови лица. Бях искрен и непринуден в срещите, с хъс и желание. Станишев е млад като възраст, но е стар като присъствие в политиката”, отбеляза Неков.

Вижте и

„Аз нямам никакъв проблем да бъда използван, стига да не бъда правен на глупак. Нидал Алгафари си измисля, че има организация. Ако човек загуби първо се правят анализи и отчети. Аз мога да казвам „Не” и ще го докажа”, заяви Неков в ефира на Нова телевизия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре