Сега четете
Кой е Любимец 15? Първото телевизионно интервю с Момчил Неков

Кой е Любимец 15? Първото телевизионно интервю с Момчил Неков

Момчил Неков Cropped (2)Решението аз да бъда номиниран в листата на Коалиция за България  го взех още през ноември миналата година. Аз приех да обикалям страната и да се срещам с нашите симпатизанти по време на предизборната ни кампания, приех да усетя проблемите и енергията на хората. Тук не е важно на кое място съм бил в листата, а именно факта, че съм приел да участвам във всичко това наравно с другите ми колеги кандидати. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Момчил Неков, избран за евродепутат от Коалиция за България. Не съм се чувал още с лидера на партията Сергей Станишев, редно е той да ми звънне, за да обсъдим ситуацията, отбеляза Неков. Наистина ситуацията е деликатна, но това е преференциалния вот.

Станишев още преди изборите каза, че ще се откаже от евродепутаското място, така че не виждам конфликт на интереси с него. Към днешна дата въпроса за неразпознаваемостта не стои на дневен ред щом днес седим с вас и провеждаме това интервю, коментира Момчил Неков въпроса с неговата неразпознаваемост сред електората на партията. Според него въпроса за разпознаваемостта също така не е релевантен, понеже има много хора, които са разпознаваеми, но са неизбираеми.

Това е Изборния кодекс на Мая Манолова, важното е, че преференцията в него проработи и това даде надежда на хората. Важното, че хората очевидно се събуждат и виждат, че могат да участват пряко в промените и управлението както на партията така и на държавата. Важното е за мен да не правим българския народ неграмотен. Може би някои хора наистина са се объркали в случая, но има и много хора, които целенасочено са ме подкрепили, заяви избраният за евродепутат Момчил Неков.

Вижте и

БТВ, „Тази сутрин”

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре