Сега четете
TV7 и NEWS7 организират детски турнир

TV7 и NEWS7 организират детски турнир

tv7

TV7 и NEWS7 организират детски футболен турнир „Купа на супергероите“. В състезанието, което ще се проведе на 31 май и 1 юни на стадион „Раковски“, ще участват 120 деца. футболната надпревара е част от кампанията на TV7 и NEWS7 „В подкрепа на българския спорт“. В състезанието участват детски отбори на професионалните футболни школина „Левски“ – ст. Терена“, „ДИТ“-София, „Славия“, „Локомотив“ – Пловдив, „Сливнишки герой“ – Сливница, „Берое“ – Стара Загора, „Левски“ – ст. „Раковски“ и „Миньор“ – Перник. Спонсор на събитието е VIVACOM.

Хлапетата ще бъдат разпределени в 8 отбора. Половината са на столични клубове, а останалите са от провинцията. Всеки отбор се състои от по 15 момчета като максималната възраст на играчите е 10 години. Турнирът ще продължи през двата дни. Ще бъдат съставени две групи от по четири тима. Отборите ще играят по един мач всеки срещу всеки в своите групи. В събота състезанието ще бъде открито в 10.00 часа с мача между „Левски“ – ст.“Герена“ и ДИТ – София. Последният двубой за деня ще бъде между тимовете на „Левски“ – ст.“Раковски“ и „Миньор“ – Перник, с начален час 18:00 часа, пише БЛИЦ.

Вижте и

i328751_h366Вторият ден от първенството ще бъде открит със среща между победителя в група „А“ и втория от група „Б“. Началото е в 12:40 часа. След това, от 13:20 часа, играят победителят от „Б“ група и втория от група „А“. Ще бъдат изиграни още три срещи, на които ще станат ясни класираните отбори на 5-6 и 3-4 място. финалният мач между двата най-добри тима от турнира „Купа на супергероите“ ще бъде от 15:20 часа. Водещ на събитието ще бъде спортният журналист и коментатор на TV7 и NEWS7 Светлин Йочев. Всеки от играчите на турнира ще получи спортна фланелка с мотото на кампанията на TV7 и NEWS7 „В подкрепа на българския спорт“. От екипа на телевизиите, на най-добрия отбор ще бъдат подарени футболни топки. Зрителите на турнира също могат да си тръгнат с награда – ще бъде разиграна игра, в която двама души могат да си тръгнат също с футболни топки и фланелки.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре