Сега четете
200 хиляди души наказаха БСП

200 хиляди души наказаха БСП

Иван Гарелов сн. Тодор Борисов
Иван Гарелов сн. Тодор Борисов

Интервю с Иван Гарелов. Предсрочни избори трябва да има, за да се стабилизира политическата обстановка в страната. Това заяви журналистът Иван Гарелов в предаването „Дневен ред“ по TV7. Той призна, че е очаквал ГЕРБ да вземе преднина на парламентарните избори, които се състояха на 25 май, но не е подозирал, че разликата с втората партия – БСП, ще е толкова голяма.

По думите му извън БСП всички останали са победители от този вот. ДПС успя да постигне своя максимум, България без цензура направи страхотна кампания и получи две места, влиза и един представител на Реформаторския блок.

БСП загуби по няколко причини, заяви журналистът. Една от тях е отношението на столетницата към кризата в Украйна и поемането на позиция към страната на ЕС.

Привържениците на червената партия дадоха своя наказателен вот, те не са отишли другаде, дори не става въпрос за тези, които са гласували за АБВ, смята анализаторът. Според него 200 хил. души просто не са отишли да гласуват.

Вижте и

Гарелов заяви, че трябва да има ремонт на кабинета, за да се стабилизира правителството. В този момент обаче дори и тази мярка не е много сигурна. Той е направил списък с министри, които трябва да бъдат сменени

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре