10336827_636268819800011_6326885682483946393_nС призове в категория Телевизионна журналистика бяха отличени водещата от БНТ Мира Добрева и колежката й от ТВ 7 Светослава Тадаръкова по време на  медиен бал и журналистически награди миналата вечер в зала Силует на хотел Кемпински. 4-тата годишна церемония бе организирана от агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION, която отпразнува и своя 8-и рожден ден. Церемонията, водена от главния мениджър на агенцията Патриция Кирилова, възнагради труда на журналистите и медиите, дългогодишни партньори на агенцията.

И тази година сред призьорите бяха журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, ТВ7, Канал 3, както и от печатни и електронни медии. С вечните хитове на Трамвай № 5 Джина Иванова поздрави гостите на събитието.

Седмици преди окончателното завръщане на дует Мания в България, музикалната половинка Юлия вдигна на дансинга наградените журналисти. Специални гости на събитието бяха представители на община Мездра, които презентираха археологически комплекс Калето, изграден с проект по оперативна програма Регионално развитие.

Наградите и подаръците бяха връчени от спонсорите и гостите на събитието – Трансинс АД, Katarzyna Estate, застрахователна компания Уника, ПюрЛоджикол, модна къща Агресия, Световните СПА награди, солариуми Бюти Форевър, Аура център Лотос, рекламна агенция Цанови ООД.

Сред гостите бяха президентът на Висшето застрахователно училище Григорий Вазов, бизнесдамата Весела Барбукова, собственичката на рудник Кремиковци Цвете Борисова, ексдепутатът и общински съветник Любка Качакова, парламентарният съветник Красимир Занев, мисис България 2014 Малина Димитрова – прославила България и по света с поредната си титла – Първо място на Световния конкурс Мисис INTERNACIONAL 2014 в Домениканска Република и много други. Носители на наградите през последните години са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков,  Павел Владимиров, продуцентите на “Междинна станция” Иван Христов и Андрей Арнаудов,  и други.

“Благодарение на всички вас вече осем години успяваме да реализираме нашите събития, инициативи, да представяме на общественото внимание нови или вече утвърдени компании и успели личности. Очаквайте и тази година церемонията за наградите за Луксозно строителство и архитектура VIP PROPERTY AWARDS, която събира най-доброто от бранша и се следи с особен интерес от нашите чуждестранни партньори”, споделя главният мениджър на агенцията – журналистката и ПР Патриция Кирилова.

Тя представи реализираните проекти през 2013-та година. “Изминалата година ни предостави шанс да се включим в екипа на едно от най-големите европейски събития – церемонията на конкурса “Мистър Европа”, проведен в Монако и Сан ремо.

Това ни дава опит и по отношение на организирането на събития от международен мащаб. У нас по традиция работихме с чуждестранни партньори за организирането на наградите за луксозно строителство и архитектура, като за първи път в тях се включиха представителите на основните италиански производители на керамика “Италкерамик Груп”.

Особен интерес за медиите предизвика конференцията на посолството на Азербайджан у нас, събрала двама бивши президенти и опоненти на една маса – Георги Първанов и Петър Стоянов. Агенцията бе съорганизатор на Коледния бал на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България, съвместно с Бизнес Лейди клуб в подкрепа на приюта на отец Иван в Нови хан.

Представихме също екологичните кампании на най-голямата фирма за скрап у нас – “Трансинс”, както и битката на единствената българка в партията на Франсоа Оланд – Ана Иванова, за правото на вот на българите в чужбина”, обобщи Патриция.

[spider_facebook id=”1″]