Сега четете
TNT България превози безплатно над 800 книги за малкия Джули

TNT България превози безплатно над 800 книги за малкия Джули

tnt_trailer Водещата компания за експресни доставки TNT България превози безплатно над 800 книги, изпратени до финалиста във формата „България търси талант“ Джулио. Пратката с общо тегло над 700 кг беше доставена директно до дома на Джулио в София.

Малкият Джулио Илиев, на 9 г., изуми журито и зрителите на предаването „България търси талант“ със своите познания за света, държавите, техните столици и валути. Впоследствие момчето демонстрира познания в различни области на знанието от енциклопедии за малки и големи, като накрая достигна до финала на формата.
Впечатлени от представянето му, зрители от цяла България изпратиха книги на Джулио, чиято мечта е да притежава най-голямата библиотека в България. Една от най-големите почитателки на Джулио, Славка Филипова от Лом, изпрати на детето над 600 книги от собствената си библиотека. TNT България се ангажира да ги превози безплатно от Лом до дома на момчето, както и всички останали книги, които бяха изпратени от зрителите в студиото на bTV.

Джулио беше единственият финалист в своята категория в предаването „България търси талант“, като за първото място той се състезаваше с още 11 таланти, сред които изпълнители, танцьори и денс групи.

http://prinbulgaria.com/news.php?nid=7490#sthash.ZCQzLqvx.dpuf

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре