neshka robeva

Резюме: Неграмотните са вече повече от грамотните, това е лошото в обществото ни. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Нешка Робева, треньорка по художествена гимнастика, която подкрепи със своите спектакли в предизборната кампания Николай Бареков и неговата партия „България без цензура”. Тя попита водещите с какво не харесват Николай Бареков. Като че ли излиза, че го познавате този човек повече от мен.

Навсякъде има цензура, при вас също. Толкова е елементарно да се ориентираш накъде върви една медия, каза тя. Нешка Робева бе категорична, че безсилието на другите политици е създало от Бареков политик. Вие се страхувате да назовете името на Бойко Борисов. Бил ли е той в СИК или не е бил?, попита Нешка Робева. Тя изтъкна, че една партия е дала над 30 милиона за изборите. Кой се страхува от Николай Бареков?

На Цветелин Кънчев, гостът преди мен, също му направи впечатление, че избягвате една партия. Забравяте, че хората се самозапалваха. Това е свързано с управлението на една единствена партия. Защо не говорите за ГЕРБ. Всичко е толкова явно, и то от две телевизии, каза Нешка. Питате ме дали вярвам в Бареков. Аз имам нужда да вярвам в нещо, иначе оставам в калта. Обикалям цяла България. Вие действате както действаше Тодор Живков, се обърна Нешка към водещите, когато те я попитаха колко пари е изразходвал Николай Бареков за изборите.