Сега четете
Нешка Робева – за лудите глави и мътните мозъци в политиката

Нешка Робева – за лудите глави и мътните мозъци в политиката

neshka robeva

Резюме: Неграмотните са вече повече от грамотните, това е лошото в обществото ни. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” Нешка Робева, треньорка по художествена гимнастика, която подкрепи със своите спектакли в предизборната кампания Николай Бареков и неговата партия „България без цензура”. Тя попита водещите с какво не харесват Николай Бареков. Като че ли излиза, че го познавате този човек повече от мен.

Навсякъде има цензура, при вас също. Толкова е елементарно да се ориентираш накъде върви една медия, каза тя. Нешка Робева бе категорична, че безсилието на другите политици е създало от Бареков политик. Вие се страхувате да назовете името на Бойко Борисов. Бил ли е той в СИК или не е бил?, попита Нешка Робева. Тя изтъкна, че една партия е дала над 30 милиона за изборите. Кой се страхува от Николай Бареков?

Вижте и

На Цветелин Кънчев, гостът преди мен, също му направи впечатление, че избягвате една партия. Забравяте, че хората се самозапалваха. Това е свързано с управлението на една единствена партия. Защо не говорите за ГЕРБ. Всичко е толкова явно, и то от две телевизии, каза Нешка. Питате ме дали вярвам в Бареков. Аз имам нужда да вярвам в нещо, иначе оставам в калта. Обикалям цяла България. Вие действате както действаше Тодор Живков, се обърна Нешка към водещите, когато те я попитаха колко пари е изразходвал Николай Бареков за изборите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре