10357249_278356205672482_6093570134171328122_nЛидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че резултатите недвусмислено показват, че обществото вече е добре настроено към Пеевски.

Евродепутатството не е самоцел за мен. Ще отстъпя моето място в Европарламента на г-жа Искра Михайлова. Това каза кандидатът за евродепутат от ДПС Делян Пеевски на пресконференция в НДК. „Благодаря на нашите избиратели да гласуват за гласовете, които ни дадоха. Отново показаха нашето място и че не можем да бъдем изместени. Благодаря за доверието на нашите структури, които дадоха доверие към мен”, заяви Пеевски.

„Не тая злоба към никого, въпреки всичко, да оглавя ДАНС също беше решение да дам нещо на България. Видяхте, че като се появи недоволство, сам се оттеглих. След това не чух кои са критиките към мен. Не чух за една година нито едно стойностно обвинение срещу мен. Все се чува – „Пеевски, Пеевски, кой, кой?” За кое кой? Ако бях чул някакво обвинение, бих се оттеглил като цяло от политиката”, добави той. „И през това ще мина, но когато всичко свърши, кой ще ми се извини”, попита Делян Пеевски.
Яница ТАНЕВА