Сега четете
News7 взе мач

News7 взе мач

4001618_620__1Родна телевизия ще излъчи утрешната контрола на националите с Канада в Австрия. Мачът, който започва в 18:30 ч, ще бъде предаван пряко no News7. Студиото стартира 15 минути по-рано. Двубоят е на стадион „Зонензее“ в градчето Ритцинг. Билетите за срещата са по 6 евро. „Тема Спорт“ разбра, че Българската национална телевизия е договорила всички мачове на трикольорите от квалификациите за Евро 2016. Така БНТостава дом на лъвовете. Първият мач е на 9 септември срещу Азербайджан в Баку.

Държавната медия обаче все още няма подписан контракт за самото европейско първенство във франция. БНТобаче ще излъчи световните финали в Бразилия, които започват на 12 юни.

Вчера пък се навършиха 90 години от първия мач на националния ни отбор. На 21 май 1924-а трикольорите падат с 0:6 от Австрия във Виена. Лъвовете пристигат за двубоя с параход по Дунав. Виена била просто спирка към крайната им цел, а именно Париж и летните олимпийски игри. Тимът ни тогава е съставен от цели 9 играчи на Левски. Т:С

сн. Булфото/ информация по медии Любословие

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре