Сега четете
БНТ с рекламна кампания преди началото на Мондиала в Бразилия

БНТ с рекламна кампания преди началото на Мондиала в Бразилия

VIZIJA_SPISANIE_BNT_V2_ZA_PECHATСедмици преди старта на Мондиал 2014, Българската национална телевизия стартира рекламна кампания под мотото „Влез в ритъма на Световното по футбол само с БНТ”. То е вдъхновено от официалния слоган на FIFA – ALL IN ONE RHYTHM („ВСИЧКИ В ЕДИН РИТЪМ”).

В рамките на кампанията лицата от спорта на БНТ заснеха ефектна фотосесия и серия от видеоклипове, посветени на най-голямото спортно събитие на годината. Методи Манченко, Камен Алипиев, Ники Ибришимов, Валери Генов, Люба Пашова, Иван Петров, Ивайло Ангелов, Петър Иванов, Радостин Любомиров, Георги Славчев, Антония Близнакова и Петър Василев са хората, благодарение на които зрителите ще станат съпричастни на всички емоции и страсти по стадионите в Бразилия. Тази година националната телевизия дава път на младото поколение спортни коментатори, а героите от славното футболно лято на 1994 г. също ще станат част от магията на футболните двубои в ефира на БНТ.

За пореден път Българската национална телевизия е официален медиен партньор на най-голямото спортно събитие в света, което ще се проведе в родината на самбата, кафето и футбола. От 12 юни до 13 юли 2014 г. първенството ще се излъчва по БНТ1, БНТ2 и БНТ HD. Мачовете ще могат да се следят и на живо чрез онлайн стрийминг на www.bnt.bg и на официалния сайт на Световното първенство за България – www.bnt.bg/fifaworldcup .

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре