Сега четете
Би Ти Ви може да остане без Лора

Би Ти Ви може да остане без Лора

lora-krumova-rodi-momche-170632Докато шефовете на най-големия частен канал чакат блондинката в най-скоро време да се върне в сутрешните си уикенд предавания „Тази събота“ и „Тази неделя“, Лора има съвсем други планове. Поне за това говори клюката около прясната майка. Две са обаче причините, поради които Крумова няма да се върне на екран скоро.

Малкият Явор ще навърши годинка през септември и журналистката е на мнение, че има нужда от още време, за да прекарва с първородния си син. Блондинката нямала никакво намерение да се разделя с приятеля си Сотир и през лятото смятала да хвърли котва на плажа на къмпинг „Градина“, където любимият й има каравана.

Другата причина, заради която Би Ти Ви може изобщо да загуби кадъра си, е желанието на Лора да не е просто водеща, а продуцент, за да определя сама правилата и формата. Крумова крои собствен проект с близката си приятелка от „Нова телевизия“ Галя Щърбева, която също роди наскоро първата си рожба. Говори се, че двете подготвят в пълна тайна общо предаване, а някои дори уточняват, че амбициозните журналистки са заснели пилотен брой, но за коя телевизия се прави, дори и техническите лица в екипа не били наясно.

Ако проектът бъде предложен на шефовете на Галя в Нова и от там удовлетворят исканията и условията на двете журналистки, нищо чудно не само столът на „Тази събота“ и „Тази неделя“ да остане празен, а Би Ти Ви да остане изобщо без Лора Крумова.

Вижте и

Статия по в. Акцент,стр. 12 и медии 22.05.2014/ Любословие

[spider_facebook id=“1″]


Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре