Сега четете
Цецка Цачева и Антон Кутев проведоха разгорещен спор в ефира на Нова тв

Цецка Цачева и Антон Кутев проведоха разгорещен спор в ефира на Нова тв

nova-tvЛют скандал разтърси по-рано днес ефира на Нова тв.

В главни герои на сутрешния скандал в Нова тв се превърнаха депутатът от БСП Антон Кутев и депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева.
Причина за неразбирателството между двамата депутати от стана предстоящото обсъждане на поредния вот на недоверие, внесен от ГЕРБ.

Депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева бе категорична, че щом управляващите крият информация за енергетиката, то очевидно има причина за това и по всяка вероятност става въпрос за задкулисни игрички.

Цачева подчерта в ефира на Нова тв, че основната цел на този вот е да предизвикат дебати по тази така наболяла напоследък тема, която преди време им изигра лоша шега и ги свали от власт.
Тя обяви, че със сигурност няма български гражданин, който да настоява да плаща високи сметки за електроенергия.
Цачева обаче смята, че не е редно ел. енергията да се понижава сега с ясното съзнание, че след време тя ще се плаща от децата.
ГЕРБ-ерката определи сегашното положение като „недопустимо”.

Очевидно управляващите отново вземат електората си за калинки, които могат да бъдат заблудени изключително лесно! Та за кой не е ясно, че задържането на цената на тока е предизборен трик, който ще ни струва доста солено веднага след като приключи евровота?!

Вижте и

На свой ред депутатът от червените редици Антон Кутев възнегодува, тъй като не вижда начин, по който да се открият депутати от Коалиция за България в София, които да присъстват на обсъждането на темата в Народното събрание.
На въпрос на водещите на сутрешния блок на Нова тв дали е вярно, че ДПС и БСП имат намерение да провалят кворума, Антон Кутев отговори, че не може да даде отговор, тъй като не е от Управителния съвет на партията.
В заключение червеният депутат упрекна Цецка Цачева, че Бойко Борисов и управляваната от него партия искат да направят така, че възрастните хора да плащат с 10 лева повече за потребена електроенергия.

Кутев дори си позволи да заяви, че депутатите от ГЕРБ „не са хора”.
Цачева не изчака колегата й да довърши думите си и категорично възрази на упреците му, а той пък й се сопна за това, че го е прекъснала, пише pik.bg.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре