Сега четете
Предизборен цирк. Интервю с депутатът сменил партията си няколко пъти за ден

Предизборен цирк. Интервю с депутатът сменил партията си няколко пъти за ден

Тема: Предизборен цирк. Интервю с депутатът сменил партията си няколко пъти за ден

Гост: Даcircusниел Георгиев, депутат от ГЕРБ.  Членувам в политическа партия ГЕРБ, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” депутатът „отцепник” Даниел Георгиев на въпрос от коя партия е и защо е сменил партията си няколко пъти само за ден.Той разказа, че от месеци срещу него тече медийна атака от различни политически сили за неговото напускане на ГЕРБ и присъединяването му към друга партия. С това, че в един ден, едно след друго, пуснах заявления за напускане и след това за оставане, показах, че не искам да се гледа в моя джоб и оставам в ГЕРБ, обясни Георгиев.Един субект чака от месеци наред да входирам подобно заявление. Така показах, че не ме е страх нито от единия, нито от другия ход, но държа на втория, обясни депутатът.

Попитан бил ли е бит или заплашван, както се твърди, той отговори, че такова нещо няма и тези твърдения са несериозни.Не мога да си обясня защо има такъв интерес към мен, не мисля, че заслужавам такова огромно внимание, допълни още Георгиев.Той беше категоричен, че не са му предлагали пари, за да напусне ГЕРБ. Нито една партийна централа не разполага с толкова пари, по простата причина, че не съм за продан, заяви той.На въпрос приятели ли са с Николай Бареков той отговори, че се познават, но не са толкова близки.

Той обясни, че след изявлението му в парламента Бареков му се е обадил и го е попитал дали може да присъства на тяхната пресконференцията в Бургас и тъй като е имал работа и пътувал натам, отишъл на мероприятието. В политиката нещата понякога се случват с мръсни ходове, а аз съм много лоялен и дипломатичен, заяви още Георгиев.

Вижте и

Нова телевизия „Здравей, България”

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре