Сега четете
Избори по Нова – Ани Цолова и Виктор Николаев питат „Кой в Европа?”

Избори по Нова – Ани Цолова и Виктор Николаев питат „Кой в Европа?”

Ani Tzolova & Viktor NikolaevИзбори по Нова – най-силният и утвърден новинарски екип на медията се събира, за да проследи изборния ден от сутринта до вечерта на 25-и май. Извънредни емисии и предавания, преки включвания от цялата страна и Брюксел, интересни събеседници, дискусии и контрастни мнения, поредица от разследващи репортажи – всичко това, представено от доказаните лица на Нова, и под мотото, отразяващо въпросът на деня – „Кой в Европа?”

„Събуди се за избор” – със специално тричасово издание на предаването екипът на „Събуди се” и водещата Мирослава Иванова ще открият деня на вота точно в 7.00 ч. Какво се случва в ранните часове пред урните, какви са очакванията и познава ли се изборният ден по сутринта – ще разберем от гостите в студиото и специалните включвания и репортажи. Говори България – ден след края на обиколката си в страната, Ани Салич и Николай Дойнов ще застанат пред Мира Иванова, за да разкажат мит или реалност е европейската тема в живота ни. Веднага след това, от 10.00 ч. до 11.00 ч., двамата ще поемат щафетата с обзорна извънредна емисия на Новините на Нова и отговор на въпросите какво се случва пред урните, колко активно гласуват българите, кои са първите сигнали за нередности и как протича изборният ден. Вечерният изборен блок на Нова започва в 16.30 ч. със специално издание на „Часът на Милен Цветков” – в характерния си стил водещият ще постави на масата най-горещите теми и най-интересните и противоречиви гледни точки.

„Кой в Европа” – с още по-голяма актуалност този въпрос ще прозвучи точно в 17.30 ч., когато тандемът Ани Цолова и Виктор Николаев ще открие голямото изборно студио на Нова от НДК. Техни гости на финала на изборния ден ще бъдат най-авторитетните анализатори, а от Невена Василева ще научаваме първите резултати и социологически прогнози. „Стажантът на избори” – какво се случва от кулоарите на НДК, зрителите ще разбират от директните включвания на Сашо Диков.

През целия ден разследващият екип на Нова ще следи за нередностите пред урните и има ли търговия с гласове. Изключителна важна роля ще имат зрителите – още от днес, 20 май, в рубриката „Моята новина”, http://novanews.bg/mynews, гражданите могат да подават сигнали за изборни нарушения, които репортерите на медията ще проверяват и разследват.

Вижте и

„Кой в Европа”? – отговорът по Нова. 25-и май, от 7.00 сутринта до края на деня.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре