Сега четете
Димитър Аврамов

Димитър Аврамов

avramovДимитър Аврамов е роден в Пловдив на 15 номеври 1973 г. Завършва ГПЧЕ „Иван Вазов“ с преподаване на руски и английски език. Между 1993 г. и 1998 г. учи „Политология“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и завършва със степен магистър. Има специализация от университета в Загреб, където изучава прехода в бивша Югославия.

Работил е като журналист в „Младежка редакция“ на програма „Христо Ботев“ на БНР и във вестник „Капитал“. През 1998 г. участва като международен наблюдател в мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа за мониторинг на изборите в Босна.

Той за себе си:

“За мен” не е любимата ми тема за писане, въпреки, че ще се справя доста добре, ако реша. Има биография на уеб сайта ми, за всеки, който иска може да я види. Иначе вярвам, че смисълът на поддържането на блог е да казваш интересни неща когато можеш, а ако не можеш да казваш какво мислиш.

d_avramovПоддържам повече от шест блога – един от амбицията да го наложа като водещ, няколко от комерсиални цели, а другите изцяло за удоволствие. Сред тези за удоболствие е и този “Дневник”.

Пиша много за политика, а за съжаление напоследък (това е разтегливо понятие) по-скоро за лошите неща в политиката. Повече, отколкото ми се иска. Няма оправдание за това. И нямам намерение да ви обяснявам, че пиша за проблеми, защото в родната политика са гаф до гафа и провал до провала. Това е само една въможна причина.

Иска ми се да пиша повече за различни ситуации и за местата където ходя и изобщо да ви разказвам истории. Ще правя това като мога. Макар че всеки път, в който започна да пиша подобни неща, решавам, че не трябва да занимавам читателите си със себе си. Но…

Стана ми забавно например когато през 2004-а видях в една тоалетна на летището във Виена да пише на кирилица “Да живее Армения”. Хареса ми идеята, че подобни надписи може да има и на места, където кафе и чаша минерална вода струват 7 евро. Те ти доказват, че хората са много различни по образование и по култура, но всъщност са доста еднакви в начина, по който се изразяват.

Такива ми ти неща за мене. Политиката ми харесва и ми е хоби и не споделям мнението на тези, които твърдят, че е скучна. Разбира се предпочитам да отида на рок концерт, на кино, на театър или да слушам музика на живо. Или пък а отворя хубава книга, нещо което все по-радко правя след 1999 г. от когато си взех първия преносим компютър.

От какво изкарвам пари? Не ви е работа да знаете, но понеже е 100% законно ще ви кажа. От Cloud Computing и Web Hosting услуги.

Вижте и

Накрая нещо за вас. Ако можете наистина да пишете добре и искате да станете гост автор в Avramov.com, моля Ви пишете ми. Ако сте оправдано себични и искате да хишете а собствения си блог вземете си “Блог Хостинг и за ще ви помогна да направите много добър блог.

Иначе Ви пожелавам да сте щастливи на такова място на планетата, където ви харесва най-много и хората чрез вас да си представят “Bulgaria” като нещо хубаво. Бъдете активни, пишете, снимайте рисувайте и изразявайте себе си, но го направете на собствен Интернет адрес. Ако се интересувате от политика пишете това, което мислите. Пожелавам ви да спечелите първия си милион честно и относително.

Линк към неговият блог: http://www.avramov.com/

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре