Сега четете
Зрителите избират Крал и Кралица на бала в Dancing Stars

Зрителите избират Крал и Кралица на бала в Dancing Stars

Uchastnicite_DancingStars5 двойки ще се борят за титлата Крал и Кралица на бала – днес от 20.00 часа в Dancing Stars. Кой ще успее да спечели в надпреварата обаче ще могат да решат зрителите, като гласуват кой техен любимец ще бъде удостоен с престижното признание в официалната страница във Facebook

В навечерието на баловете, Dancing Stars ще върне всички участници към един от най-милите им спомени от училище. Спорт, спорт и спорт – това е било училището за Албена Денкова и затова тя не е имала бал, в който да облече елегантна рокля и да сложи обувки на токчета. Именно с тях ще я видим днес за динамичния й фокстрот. Нели Атанасова, която също прекарва времето си в училище в спортната зала, ще се върне към спомена от деня, в който завършва.

Каква изненада пък направи Антон на момиче от гр. Перник и защо е закъснял за бала си? Това ще стане ясно днес, и още: ще станем свидетели на тройното предизвикателство, в което всеки звезден участник ще трябва да танцува не с един, а с двама професионални танцьори.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре