Сега четете
Подробности за проекта „Кой в Европа? България говори” – Ани Салич и Ники Дойнов тръгват из страната

Подробности за проекта „Кой в Европа? България говори” – Ани Салич и Ники Дойнов тръгват из страната

Eu-flag-vector-material2Интервю с  Ани Салич, водеща на новините на „Нова телевизия”, Николай Дойнов, водещ на новините на „Нова телевизия”: Подробности за проекта „Кой в Европа? България говори” – Ани Салич и Ники Дойнов тръгват из страната, за да разберат как Европа променя живота ни.

 

Пет дни – пет места и един основен въпрос – как Европа променя живота ни? С тази мисия тръгнаха из страната водещите на „Новините на Нова” Ани Салич и Николай Дойнов. Под мотото „Кой в Европа? Говори България” двамата тръгнаха от най-далечния северозапад, за да стигнат до югоизточния край.Тази сутрин за „Здравей, България” двамата водещи се включиха от Видин, който бедства след наводненията в страната през тези дни.Областната управа там е взела превантивни мерки и защитната дига е допълнително укрепена. Местната власт се готви за приливната вълна, която ще дойде евентуално след около два дни.

Тя беше отчетена в района на Австрия и Словения. Нивото на река Дунав от вчера спада и в момента е 811 см. За Видин критичната кота е 930 см, а след нея се обявява бедствено положение. Тази година, учейки се от 2006-а, когато Видин беше в критична ситуация, предприехме превантивни мерки, които се състоят в изграждането на допълнителни диги на три критични места, обясни областният управител инж. Кръстьо Спасов.След Видин Ани Салич и Николай Дойнов продължават обиколката си към село Грамада, където хората са поискали референдум за отцепване от България.

Вижте и

Нова телевизия „Здравей, България”

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре