Сега четете
„България търси талант” с най-много зрители сред развлекателните програми

„България търси талант” с най-много зрители сред развлекателните програми

UntitledbTV увеличава аудиторния си дял сред младата аудитория и през месец април 2014г.

Класацията топ 50 на най-гледаните програми в България за месец април за втори пореден месец отчита ръст сред зрителите на медиата на възраст 18-34 и достига вече 28% аудиторен дял. Близо 40% от младата аудитория е следила събитията на сцената на шоуто „България търси талант”, което е и най-гледаното развлекателно предаване през последните месеци от телевизионната аудитория. Това е близо два пъти повече отследващото по гледаемост телевизионно шоу – „Като две капки вода”.

В челните позиции на класацията топ 50 влизат bTV Новините – централната новинарска емисияи авторските журналистически филми в bTV Репортерите. Сред най-предпочетените програми са още сериалите „Столичани в повече” и „Фамилията”, шоуто „Комиците” и концертът на талантливата Гери от „Шоуто на Слави”.

Стабилни позиции заемат и други продукции на bTV – „bTV Документите” с филмите на Канна Рачева за банковите обири у нас през изминалите векове, публицистичното предаване „Лице в лице”с Цветанка Ризова, както и редица емблематични филми като поредицата „Умирай трудно”, „Д’Артанян и тримата мускетари”, „Войни на небето и земята”, „Призраци на бивши гаджета” и други. Своя дебют в класацията този сезон прави и „Наистина любов” с Миро.

Вижте и

Подобно на предходните месеци и през април 2014г. bTV Новините в 19 часа са гледани от близо 2 пъти повече зрители в сравнение с централната емисия на втория по гледаемост канал, а „Тази сутрин” продължава да бъде лидер сред сутрешните блокове.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре