Сега четете
#Ключалка – Защо БСП взе стая на ГЕРБ в парламента?

#Ключалка – Защо БСП взе стая на ГЕРБ в парламента?

dimitur_glavchevИнтервю с Димитър Главчев, депутат от ГЕРБ, Страхил Ангелов, депутат от Коалиция за България.

Парламентарната група на ГЕРБ е била уведомена март месец още, че трябва да освободи въпросната стая в парламента. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин” депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов. Иначе аз не знам какво има в стаята на ГЕРБ, не вярвам и председателя на Народното събрание да знае, добави той. Депутатът увери, че кафеварката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, за която той споменал вчера, че се намира във въпросната стая, няма да бъде докосвана. Няма да вземем кафеварката на Борисов, заяви Страхил Ангелов. Жалкото е, че ние вместо да водим предизборен дебат по важни европейски теми, ние се занимаваме с теми като кафеварки и запечатани врати, смята депутатът.

Вчера свикахме пресконференция, за да покажем стила на управление на сегашните управляващи. Това каза от своя страна депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев, коментирайки казуса със запечатаната стая на ГЕРБ в парламента. Искахме да покажем какви действия се предприемат от сегашното управляващо мнозинство.  Мотивите за вота на недоверие са написани на единия от компютрите в заключената стая, коментира още той.

Най-вероятно големия страх е от този вот на недоверие, защото по време на дебата ще трябва да се обясни защо след изборите ще се вдига тока и то повече отколкото беше намален, заяви Главчев. Разбира се, че си знаем мотивите за вота, предполагам и че колегите от управляващите ги знаят, след като виждаме, че бъркат по компютри и четат мейли, добави депутатът от ГЕРБ. В изпратеното ни през март писмо от председателя на НС беше написано, че освобождаването на стаята от партията трябвало да се направи с цел по-добра справедливост. А истината е, че нашата обща квадратура е три пъти по-малка от квадратурата на „Атака” и два пъти по-малка от квадратурата на ДПС, заяви Димитър Главчев.

Вижте и

БТВ, „Тази сутрин”

[spider_facebook id=“1″]

#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски””

#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски””#Ключалка – Медияпул ни отваря очите за Ключалкагейт: “Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски”” #ключалка, #Любословие По-рано ви…

#Ключалка – Ключалкагейт Миков VS Борисов – обновено

#Ключалка – Ключалкагейт Миков VS Борисов – обновеноВнмание, последните новини по случая в Любословие по информация на Медияпул: #Ключалка – Миков отне стаи на ГЕРБ и “Атака” в НС, Борисов реагира в стил “бият Паниковски”   Гореща новина от…
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре