Сега четете
Дарин и Нели Атанасова станаха фаворитите на вечерта в Dancing Stars

Дарин и Нели Атанасова станаха фаворитите на вечерта в Dancing Stars

Neli&Nasko2„Искам продуцентите да ми дадат табелка с 11!“– така изрази своето мнение председателят на Българскара федерация по художествена гимнастика Илиана Раева за танца на Дарин и Ани в Dancing Stars. Тъй като табелка с 11 точки не се намери, г-жа Раева вдигна в едната си ръка 10, а в другата 1. „Вдигам 101 точки!“, пошегува се тя. Дарин Ангелов „хвана бика за рогата“ с изумително пасо добле, а следващият вторник ще го видим в танц не с една, а с две професионални партньорки.

Тройното предизвикателство, което Галена отправи към участниците в Dancing Stars, ще събере двойките с по още една професионална звезда. Албена и Калоян посочиха Тодор, Дарин и Ани избраха Ралица, Антон и Дорина се спряха на Елена Мерджанова, Елена и Деан поканиха Светльо, Михаела и Светльо не се поколебаха със Симеон, а Нели и Наско спряха избора си на Миро.

Любимци на публиката отново станаха Михаела и Светльо. „Страхувам се за здравето си“, призна младата певица при поредното повторение на една от най-опасните и трудни поддръжки. Въпреки всичко, в момента, в който двойката стъпи на дансинга, страховете се изпариха и те показаха едно наистина пламенно мамбо. Въпреки, че по време на репетициите през деня Нели контузи лошо крака си, с Наско успяха да вземат 40-те точки за своя куикстеп. Елена и Деан, съвсем традиционно за вторниците, отнесоха доста критики за своя джайв. Световната шампионка Албена Денкова и нейният партньор Калоян представиха невероятно хореография под джаз съпровод. „Хареса ми, но не беше най-доброто ви изпълнение“, каза откровено Галена Великова и за разлика от останалите си колеги, които оцениха джаза им с максимален резултат, вдигна 9. Така ледената шампионка и Калоян събраха 39 точки. Знаейки за слабостта на Антон към децата, Дорина покани двама невръстни шампиони по танци, които дадоха на таекуондиста ценни съвети относно хвата и позата на тялото в тангото. И наставленията на 12-годишните Михаела и Симеон дадоха страхотен резултат – холивудската звезда поднесе на зрителите едно модернистично и страстно танго за цели 39 точки.

Отборното предизвикателство на Алфредо Торес предизвика неочаквани обрати в класацията. Отбор „Бум-Бум” на Михаела и Светльо не успя да победи „Фокси” на Елена с 1 точка. Така Дарин и Ани, Нели и Наско и Елена и Деан прибавиха по цели 10 точки към индивидуалните си оценки.

Вижте и

Днес една от 6-те двойки ще отпадне от Dancing Stars на крачка от големия финал. Коя ще бъде тя, ще разберем от 20.00 часа по Нова.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре