Сега четете
Димитър Бербатов с остра реакция след репортаж на „Здравей, България”

Димитър Бербатов с остра реакция след репортаж на „Здравей, България”

440499_375_282_4x3Репортаж: Димитър Бербатов с остра реакция след репортаж на „Здравей, България”. Как се озова в агитационен материал за изборите?

Календарчета с образа на Димитър Бербатов и намек за политическа агитация се разпространяват в Свиленград от няколко дни. За това сигнализираха зрители на Нова, които изпратиха и снимка на рекламните материали. На календарчето е изписан номер 29, който е на ДПС. От партията заявиха, че знаят за това, но нямат нищо общо.Според зрителите на Нова, които изпратиха сигнал в рубриката „Моята новина”, това календарче се разпространява от няколко дни в ресторанти и пощенски кутии в Свиленград.

На него редом до снимката на Димитър Бербатов е датата на европейския вот и зачертан номер 29. Твърди се, че календарчетата са печатани в книжарница, чийто собственик отрича да ги е виждал.Веднага след като разговаряхме със собственика на книжарницата за тези календарчета, той постави табелата „Затворено”. От местната структура на ДПС категорично отрекоха да имат нещо общо с календарчетата, но признаха, че знаят за тях.Автор на календарчетата е свиленградчанин, който се занимава с реклама и пиар. Той обясни, че искал да си направи шега, а номер 29 бил броят на мачовете, изиграни от Бербатов в Манчестър Юнайтед.

Хората в града обаче свързаха календарчето единствено с изборите и осъдиха използването на образа на Димитър Бербатов за политическа агитация.„Когато реша да застана зад нещо друго, или да бъда лице на каквото и да било, ще го направя, както съм го правил и досега – публично и официално. Всичко останало е безогледно и недопустимо използване на името и образа ми без мое съгласие”, пише в официалната си Фейсбук страницата футболистът.

Вижте и

„Днес се събудих с откритието, че участвам в предизборна кампания. Утре може да е друга партия или фирма, припознала ме като своя човек. Това с календарчето и номера на бюлетината нито е невинно, нито изглежда да е направено без знанието на авторите и бенефициентите, още повече, при липсата на официална реакция и разграничаване от страна на съзнателно или несъзнателно замесените в това”, допълва Бербатов.

Нова телевизия „Здравей, България”

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре