Сега четете
Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars

Neli&NaskoТройно предизвикателство предстои да получат участниците в Dancing Stars тази вечер, от 20:00 по Нова. Всяка от 6-те двойки, останали в надпреварата, ще трябва да  избере още един професионалист, с който да направи „троен танц”.

Ще видим и Нели Атанасова, която ще се завърне с нов танц на дансинга, след като миналият път бе заместена от Симона Пейчева. Травмата на гърба й отшумя и тя дори успя да се защити от елиминациите в четвъртък.

В деветия лайв на Dancing Stars ще видим и двата отбора, които Алфредо Торес определи преди почивката – „Фокси” и „Бум Бум” с капитани съответно Елена и Михаела. Във „Фокси” влизат Дарин и Нели Атанасова, а в „Бум Бум” Албена Денкова и Антон Касабов.

Преди 2 месеца в Dancing Stars 2014 стартираха 15 двойки. От тях на финалната права в състезанието останаха 6. Вече финалисти, те ще дадат всичко от себе си, а журито ще бъде максимално критично. Вече няма място за грешки и четиримата ще обръщат внимание на всеки отделен детайл.

Вижте и

Как ще се справят двойките с непрекъснатото „вдигане на летвата”? Ще успеят ли да отговорят на безкомпромисните стандарти, които се налагат с приближаването на финалните седмици? Всичко това ще разберем, от 20.00 часа по Нова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре