Сега четете
Спечелете билет за най-големия фестивал в Централна и Източна Европа за дигитален маркетинг

Спечелете билет за най-големия фестивал в Централна и Източна Европа за дигитален маркетинг

thumb640x320_thumb640x320_ICEEfest_logoСпечелете билет за най-големия фестивал в Централна и Източна Европа за дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг е една от най-горещите теми на редица събития и конференции, но защо ICEEfest да е различно изживяване? Тъй като организаторите осъзнават, че това не е просто една презентация, на която лекторите ще изрецитират данни и ще представят таблици. ICEE не напразно е фест – очакват ви балансирана смесица между сериозна информация и забавление.

Това прави ICEEfest 2014 събитие подходящо както за професионалистите в този бранш, така и за ентусиастите, които търсят обогатяване на знания, но и весело изкарване. Само сега за феновете на HiComm имаме и изненадата. Дори две! Първата е, че всеки от нашите читатели ще може да си запази билет за фестивала с 50% отстъпка – достатъчно е да посетите сайта за резервации и да въведете специалния код за отстъпка – ICEEfest_HiComm_001.

Втората? Е, тя е още по-приятна – двама от вас ще могат да спечелят безплатен билет. Как? Вижте в страницата ни във Facebook.     През 2008 г. в нашата съседка Румъния, се провежда RoNewMedia. Може би не са били много хората, които са вярвали, че този проект ще прерасне в това, което днес наричаме ICEEfest – събитието на годината за всеки, които иска да научи най-новите практики в света на дигиталния маркетинг от някои от най-добрите и известни дигитални маркетинг експерти от всички краища на земното кълбо.

Interactive Central and Eastern European Festival, организиран от Thinkdigital, ще се проведе традиционно в красивата Букурещ в периода 12-13 юни.   За сериозната част на фестивала ще се включат над 60 експерти и гости от компании като Facebook, Google, Microsoft, Skype, Yahoo, Twitter, BBC – едни от най-могъщите корпорации, свързани с онлайн маркетинга. Те ще разкрият пред посетителите света на Programmatic Trading, Digital Storytelling, Content Marketing, SocialMedia, Mobile, Performance Marketing и eCommerce.

Вижте и

А забавлението? Водещ на ICEEfest е Кейт Фарнан – комик със сериозен опит в продукции на BBC и комедиант от типа „one man show”, а в края на първата вечер ще се проведе Голямото парти – освен приятна музика и обстановка, на ICEEfest ще има още игри, гейминг, боулинг, музика… за всеки по нещо. В края на втория ден полезното и приятното ще се обединят, а посетителите ще се забавляват с най-готините viral клипове в интернет, придружени от коментарите на Фарнан и негови колеги-комедианти.

(ICEEfest)  13.05.2014 /  www.hicomm.bg / Любословие

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре