Сега четете
Любен Дилов-син дава колана си на попинг чудото Бейхайдин Симеонов

Любен Дилов-син дава колана си на попинг чудото Бейхайдин Симеонов

AdriyanaЖурито стигна с плуване до Хасково, Асен Блатечки не получи киселини от Селин Дион, а авторът на хита „Муу, Муу” разкри какви звуци издава жирафът

„Това е една много особена вечер. По никакъв начин не прилича на досегашните полуфинали, защото нито един от номерата не робува на масовия вкус. Всички изпълнители избраха доста сложни неща, видяхме жанрове, които в некакъв случай не са масови. Всичко, което видяхме тази вечер ще провокира зрителите и техният избор ще е много труден” – това обобщение направи вчера Любен Дилов – син вчера вечерта по повод предпоследния полуфинален концерт на „България търси талант”.

Коментарът на „старото куче” в журито Дилов е напълно основателен предвид събитията в залата и зад сцената. Шоуто започна с индийския танц на Тереза Георгиева и продължи с феномена  Борислава Цекова, чието изпълнение на песента на Селин Дион “My heart will go on” за първи път не провокира киселни в стомаха на Асен Блатечки. Машините от NNS CREW представиха собствена хореография, която най-вероятно ще ги изправи на финала срещу вече класиралите се TC World, а с „помощта” на фокусниците от Team Deception – Цветомир, Симон, Любо и Симеон зрителите разбраха, че Асо пика е любимата карта на българите, Асен Блатечки и Мел Гибсън и показаха как може да се стигне с плуване до Хасково в компанията на Стефан Данаилов.

11 годишният Стефан Кеманаджиев разкри, че след участието си в „България търси талант” вече е популярен в социалните мрежи, а представянето на момчетата и момичетата Voice Land си извоюва определението – „достойно за световна сцена”. Фурор предизвика и 20 годишният Блейд от ромски произход – Емил Миланов, който освен че преподава на 3 групи деца в родната Дупница иска да стане и студент в НАТФИЗ. Оперното пеене също направи дебют на сцената на шоуто с “Con te Partiro” и 11 годишната Адрияна Стефанова, а Константин Кучев, който взе акъла на всички по време на кастингите с авторското си изпълнение за лунната крава – „Муу, Муу”, този път разкри характеристиките на друго животно – жирафът. Изпълнението на Косьо породи полемика сред журито, Есил и Асен за втори път влязоха в остър спор, което причини объркване у Мария Силвестър, която в крайна сметка ги нарече Асел (по примера на Браджелина). Скрита за зрителите остана информацията какви звуци издава жирафът, но Косьо разкри тайната в бекстейджа за зрителите на talant.btv.bg, къдетопоясни, че жирафът казва „Бу,Бу”.

Вижте и

Финалът на шоуто, което е предпочитаният избор на младите, бе достоен за имиджа на световното шоу с изпълнението на попинг чудото Бейхайдин Симеонов. Младежът от Тръстеник излезе на сцената с колана на Любен Дилов – син за късмет. Уникалността в хореографията, костюмите и грима, подготвени от екипа на шоуто за неговото изпълнение бяха толкова умело направени, че заблудиха водещата Мария Силвестър, която разбра, че на сцената има други хора освен Бейхайдин едва когато те затанцуваха. Изненаданият вик на Мария предизвика дискомфорт и заглъхване на ушите сред част от екипа,  а някои дори си свалиха слушалките от ушите.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре