Сега четете
Какъв срам

Какъв срам

Вестник-ИскраМного наши градове се борят за титлата „Най -красив град“, както и за „Културна столица“, а ние в нашия град Казанлък прочул се в цял свят с богатството, което притежава, се борим колкото се може повече да му сринем авторитета и да го направим за резил не само в България, но и по света, защото знаем, че интернет стига до всяка точка.

Сравнително наскоро попаднах в интернет пространството, пък и дочух, че някои недобронамерени хора оплюват в-к „Искра“ и всячески се стремят да сринат авторитета на медията. Браво! Та това е най-старият вестник в Казанлък и по мое мнение най-интересния и обективен. В него може да се намери всичко, което дава възможност човек да се осведоми относно това, което го интересува, да прочете какво се прави и въобще какво се случва в Казанлък. На страниците на вестника както се казва има за всеки по нещо, представят се както именити наши съграждани, така и съвсем обикновени хора. Редакционният екип се стреми да обхваща разнородни сфери от обществото ни и да представя действителността такава, каквато е.

В-к „Искра“ е седмичника, който много хора чакат всеки петък с нетърпение, за да се насладят на любимото си четиво и да бъдат информирани. Не ми е ясно и не разбирам защо е тази злоба и завист!? „Злият човек прилича на въглен – ако не те изгори, ще те очерни!“ На всички, които се опитват на оплюят в-к „Искра“ искам да им кажа, че това е общински вестник, а не жълта преса! И да запомнят едно – в-к „Искра“ го е имало, има го и колкото и да не им се иска да някои хора ще го има и след тях! Който не го харесва да не го купува.

Живеем в демократична държава, всеки може да прави каквото сметне за добре. Има и други издания, колкото щеш, избор голям! Недоумявам що за колегиалност проявяват някои от местнит журналисти, които хулят работата на екипа на в-к „Искра“?! Всеки трябва да погледне първо себе си, пък тогава да плюе и очерня другите. Срамно и недостойно е една медия да застава по такъв непристоен начин срещу друга.

Още веднъж заявявам, че в-к „Искра“ е най-старият в Казанлък, излизал е без прекъсване толкова време, 2014 година чества своя 90 – годишен юбилей. С гордост заявявам, че може би аз съм единствената в Казанлък, или поне така ми се иска, която притежава в-к „Искра“ бр. 1 от 1942 година. Тогава той е бил само четири страници.

Уважаема редакция, дълго мислих дали да се застъпя за в-к „Искра“ и надделя разбира се моето чувство за справедливост и най-вече истината за него. Само искам да кажа на хората, които злорадстват – който прави зло, сам се наказва! Няма по-сляп от този, който не иска да види! Един английски политик е казал: „Няма вечни приятели, няма вечни неприятели, има вечни интереси!“. Всички знаем, че днес земята е претоварена от лоша енергия, затисната е от много злоба, завист, егоизъм… не разбирам и не мога да приема факга, че има толкова лоши хора, завистливи, злословещи?! Какво печелят от това? Само наказват себе си, това е истината.

Вижте и

Мили хора, скъпи съграждани, загърбете злобата, хванете се здраво за ръце и помогнете, ако можете с нещо, за да се измъкне нашата мила родина България от тази тъмна дупка, в която е попаднала. Има толкова по – важни и наболели въпроси, за обсъждане и решаване от това да се очерня нещо си или някой си. Загърбете злобата и завистта – тя ще ви погуби! Казанлък е много красив град – дар Божи и не заслужава да се споменава името му с лоши помисли и зли изказвания. Всеки преди да каже или напише нещо лошо, трябва първо да помисли хубаво!

На многая лета на хората, които списват този хубав казанлъшки в-к „Искра“, с който вярвайте ми не малко казанлъчани, които разбират и имат поглед върху нещата се гордеят. Амин!

Искра | стр. 1; 2 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре