Сега четете
На пътешествие до Канарските острови с Белослава – тази неделя в „Извън новините”

На пътешествие до Канарските острови с Белослава – тази неделя в „Извън новините”

BeloslavaПред водещата Ани Салич певицата се разкрива като майсторкулинар, лаик сърфист, а стане ли въпрос за вишновка – достойна конкуренция на Ути Бъчваров

 Всяка сутрин тя става най-рано от всички, за да направи закуска; със същата енергия подготвя вилата си в Лозенец и се грижи за ресторанта си в София. На тема вишновка влиза в спорове с твърда непоколебимост, а на сцената е истински „диктатор”, защото подчинява всичко на музиката.

Едно женствено мъжко момиче, без грим и преструвка – такава ще видим Белослава в епизода на „Извън новините” тази неделя /11 май/, в 13.30 ч. по Нова. Първата дама, приела предизвикателството на водещата Ани Салич да заснеме свой видео дневник, ще го направи със същата лекота, с която омагьосва нейната музика. Белослава ще отведе зрителите на истинско пътешествие в своя свят – семейството, музиката, приятелствата, пътуванията, хубавата храна и дори Канарските острови. Ще признае, че е влюбена в съпруга си от 6-и клас, а той няма да скрие, че и до днес продължава да я ревнува. Ще ни върне назад към детските години, когато прави кифлички на своите кукли, но и копае на село като истинско мъжко момиче.

Beloslava & Aneta Sotirova

В ефира на „Извън новините” ще видим и майка й Анета Сотирова – предава ли се артистичността по наследство, кога разбира, че дъщеря й има талант и какво е било отношението й към първите любовни трепети. Изключителна певица, впечатляващ кулинар и мързелив сърфист – пред Ани Салич певицата ще признае, че именно сърфът е нещото, което е опитала, но категорично не умее. В това зрителите ще се убедят и от нейния видео дневник, който ще ни отведе до Канарските острови, където прекарва ваканцията си заедно със съпруга и дъщеря си.

Вижте и

И още – какво се крие в един стар спор между нея и Ути на тема „по-добрата вишновка”; какво ще сподели Део за футболните й умения, включване от Лондон и Америка, за да видим певицата през очите на Лили Йончева и най-добрата й приятелка от детството, и защо думите на класната й учителка ще я трогнат до сълзи.

„Диктатор” на сцената, „аристократ” в музиката, „ходеща приказка”, една жена, влюбена в живота – Белослава пред Ани Салич в откровен разговор по женски. Тази неделя /11 май/ в „Извън новините” – 13.30 ч. по Нова.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре