Сега четете
Какво или кого ще запомни историята?

Какво или кого ще запомни историята?

КДрагомир Драганов акво или кого ще запомни историята? Разговор с проф. Драгомир Драганов за скандалите, омерзението и пиянството на един народ Гост: професор Драгомир Драганов, историк, политик Университетската година започва и приключва на 1 октомври, обясни проф. Драганов. Няма логика да ме пенсионират, категоричен е той. „Вероятно на юлската сесия ще има хора, които ще останат за поправка за месец септември. Аз какво да ги правя? Като пенсионер ли да ги изпитвам или да ги оставя на моите по-млади колеги?”, обоснова се професорът.

В публичното пространство бе пуснато видео на „Ранобудните студенти”, в което се твърди, че проф. Драганов е пиян в сградата на университета. Това той коментира с думите: „Ректорът на ВТУ казва, че едно напиване се доказва със съответните технически средства. Лешоядната журналистика взе да треби, че съм мъртво пиян. Ами, ако съм бил заспал?”

След случилото се професорът нарече проявата на студентите, които го бяха заснели подлост и безочие.

Проф. Драганов беше хванат и да шофира в нетрезво състояние – със съдържание на алкохол в кръвта 1,6 промила според кръвната проба и 2,4 промила според дрегера.

„Ние сме зоодържава. Държава на злобата, на омразата и на отмъщението. При нас всяко едно от тези три неща генерира другото и накрая се стига до такива истории.”, заяви преподавателят. „Критикувам МВР, защото не е реформирано. Критикувам държавата и гражданството, защото отношението между тях са като в Елин Пелин – Андрешко спрямо бирника.”, посочи той. Знам, че има заповед на министърът на вътрешните работи, че нямат право да те спират без повод. Какво излиза? Донос и то подготвен, твърди проф. Драганов.

Вижте и

Водещият и гостът размишляваха и върху въпросът възможно ли е ченге да е ректор на УНСС.

Нова ТВ, „Дикoff“

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре