Сега четете
Бойко Борисов и Николай Бареков сред гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя”  по bTV

Бойко Борисов и Николай Бареков сред гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя”  по bTV

boyko borrisovНа 10 май от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят Антон Станков и Лияна Панделиева. Вратите на дома си за екипа на „Тази събота” ще отвори певицата Кристина Димитрова , която ще покаже как протича една нейна сутрин.

Сред гостите в студиото ще бъдат Евгений Дайнов, актрисата Деси Бакърджиева, пеещият с душа Сашо Роман. След тях в студиото ще влезе лидерът на ПП „България без цензура” – Николай Бареков, който ще говори за предизборните кебапчета и политическата трапеза. Екипът на „Тази събота” ще направи жива връзка от квартал Факултета, където ще гостува цигуларя Венци Такев и неговото семейство, след което ще пренесе зрителите на bTVдо с.Априлци, където ще покаже възстановка на събитията около Априлското въстание.

На 11 май в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори по актуалните теми ще бъдат радиожурналистите от „Тройка на разсъмване”- Милена Златкова, Кирил Петров и Тодор Милиев. Зрителите на „Тази неделя” ще имат възможността да проследят сутринта на актрисата Ирен Кривошиева. Гости в студиото ще бъдат лидерът на ПП ГЕРБ- Бойко Борисов, новият началник на ВМА- доц.Крум Кацаров, Александър Методиев- Бат Сали и „Мис България 2009”- Антония Петрова.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре