Сега четете
Маркиз Скот със световна премиера на най-новото си шоу в Dancing Stars

Маркиз Скот със световна премиера на най-новото си шоу в Dancing Stars

Marquise ScottТази вечер, точно в 20:00 по Нова телевизия Dancing Stars ще завладее ефира с шеметни елиминации. Танцувалното шоу навлиза в своята финална фаза и място сред най-добрите шест двойки ще си осигурят само най-отдадените на танците участници.

Днес, най-известният дъбстеп танцьор в Света – Маркиз Скот, ще направи в България световна премиера на най-новото си шоу, а зрителите на Dancing Stars по Нова ще бъдат първите, които ще имат възможността да го видят. Маркиз Скот е в България специално за 10-тата годишнина на най-големия танцов фестивал у нас. Дъбстеп танцьорът, известен и с прякора си Non-Stop, е истинска интернет сензация – с над 104 000 000 гледания на своите клипове в YouTube.

Специални гости на най-бляскавото шоу в ефира ще бъдат и ослепителната Мария Илиева и Криско. Те ще представят за първи път своята обща песен „Видимо доволни“ и ще нажежат дансинга с модерни ритми и страхотно настроение.

Миналата седмица Алфредо Торес постави ново предизвикателство пред звездните участници в Dancing Stars и определи новите капитани на отборната надпревара по точки. Като фаворит с най-много гласове Михаела стана капитан на отбор „Бонбон”, а Елена, като звездата с най-нисък брой точки, оглави отбор „Фокси”. Така в битка ще се изправят двама капитани – единият от върха на класацията, а другият – от последното й място. Лидерката Михаела покани в отбора си Албена Денкова и Антон Касабов, а Елена – Дарин, Нели Атанасова и Нана.

Вижте и

Коя двойка ще отпадне от Dancing Stars точно преди да започнат финалните битки в състезанието и кои шест двойки ще заслужат мястото си в престижната финална част на шоуто? – всичко това ще стане ясно утре, точно в 20:00 само по Нова.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре