Сега четете
Медийният фестивал в Албена празнува 20-годишен юбилей

Медийният фестивал в Албена празнува 20-годишен юбилей

Mediamixx Festival
Mediamixx Festival

Mediamixx Festival & Congress 2014 ще се проведе от 4 до 7 юни под мотото “20 години огледало на медиите”. През изминалите години десетки журналисти, медии и продукции са се състезавали за наградите на легендарния фестивал на медийната индустрия. През 2014 г. фестивалът ще отличи знакови постижения от изминалите две десетилетия в категориите печат, телевизия, радио и web, като се опре на солидни критерии.

Фокусът ще е върху конгреса, чиято програма отразява най-горещите дебати на обществото днес. Право в десетката ще е темата “Медиите правят избори”, анализ и ексклузивна социология за отминалия едва преди седмица европейски вот. Дискусията “Представата за “другия” в българските медии”, по-актуална отвсякога, е посветена на бежанците, чужденците или просто различните. Мястото на културата в медиите – това е друг акцент от конгресната програма.

В духа на равносметката ще е основната тема “Свободата на словото през изминалите 20 години”. След нея участниците ще погледнат към медийните технологии и съдържание през следващите десетилетия в дискусията “Ново 20”, или организиран опит за медийна футуристика. Предвидено е и време за презентации на най-нови медийни продукти, панелът е все още отворен за записвания. Във форума ще участват известни журналисти, анализатори и генератори на идеи.

Най-големият и обичан медиен фестивал в България и региона се слави със своите партита. И тази година ще има гала церемония, купони, приятни изненади. Юбилейното издание съвпада с 45-та годишнина на официалния домакин “Албена”, което със сигурност ще удвои празничната енергия.

Вижте и

vesti.bg

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре